top of page

Disclaimer Human Design at Work

 

Algemeen

Deze website is met veel zorg en aandacht samengesteld. Door het verkrijgen van van toegang tot deze website, alsmede het hierin vervatte materiaal en informatie, verklaart de gebruiker kennis te hebben genomen van de algemene- en onderstaande voorwaarden, deze te begrijpen, daarmee in te stemmen en daaraan gebonden te zijn.
 

Succes garantie

Wij geloven in het ontwikkelen van degelijke producten die meerwaarde, inzicht en plezier geven aan de gebruiker. Ook zijn wij van mening dat deze producten alleen effectief zijn als de inzichten die eruit voorkomen actief en slim worden toegepast in de praktijk. Door je te verdiepen in de informatie op onze website en eventueel te investeren in een van onze producten heb je reeds de eerste stap gemaakt naar langdurige persoonlijke ontwikkeling.

De mate van succes wat je kunt behalen met behulp van de door Human Design at Work verstrekte informatie, opdrachten, tools en strategieën is afhankelijk van verschillende factoren. Factoren die van invloed zijn op succes zijn onder anderen, doorzettingsvermogen (grit), je motivatie, je achtergrond, flexibiliteit binnen jouw eigen situatie en de mate waarin je open staat voor het toepassen van theorie naar praktijk.

Human Design at Work kent jou niet persoonlijk. Hierdoor is het voor ons niet mogelijk om garanties af te geven over de mate van succes (zowel materieel of niet-materieel) die jij gaat ervaren naar aanleiding van de informatie, ideeën of strategieën die gelezen worden op de website ofwel via een van onze producten. 

 

Product garantie 

Het is onze passie om zoveel mogelijk mensen te helpen met onze producten en wij werken hier dan ook elke dag hard aan. Wij focussen ons dan ook op het ontwikkelen van hoogwaardige producten met jou als gebruiker in ons achterhoofd.

Wij garanderen dan ook dat elk product, cursus, training en online programma een positieve indruk op jou zal achterlaten en je geïnspireerd om vol energie mee aan de slag te gaan!

Wij dagen je uit om zoveel mogelijk te experimenteren om zo te ontdekken wat jouw persoonlijke weg naar succes wordt en vergeet niet om je successen te delen!

bottom of page