top of page

Meet the Team

Onze missie zou niet verwezenlijkt kunnen worden zonder toegewijde mensen. 

 

Maak kennis met de gezichten achter Human Design at Work en ontdek hoe elk teamlid een belangrijke rol speelt in het realiseren van onze resultaten. Lees hieronder meer over de elk individueel profiel om meer te weten te komen over de mensen achter Human Design at Work

Woman Typing

Steven Mols

Portret Foto.jpg

Hoi, ik ben Steven Mols. Mijn motto is dat je nooit uitgeleerd bent. Door kennis te delen op het gebied van leiderschap, teamwork en zelf continu te blijven innoveren, ben ik ervan overtuigd dat je een blijvende positieve indruk kunt achterlaten bij een ander.

Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met Human Design gaf dit mij direct enorm veel rust en vertrouwen. Niet alleen kreeg ik meer inzicht in wie ik zelf was, maar het werd ook duidelijk dat het niet nodig is om je in allerlei bochten te wringen om succes te bereiken.

Sinds ik leef naar mijn design ervaar ik veel meer voldoening, zowel in werk als privé. Deze ervaring wil ik  graag met zoveel mogelijk mensen delen.

Benieuwd naar mijn achtergrond en ervaring? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn profiel. Stuur me ook direct een connectieverzoek, vind ik leuk!

Steven Mols

  • LinkedIn

Inge Hulshof

Human Design at Work - Foto-3.jpg

Hoi, ik ben Inge Hulshof. Werk is een belangrijk onderdeel van ieders leven. Mijn motto is dan ook dat werk écht leuk en plezierig mag zijn. Hier heb ik me de afgelopen 10 jaar van mijn carrière dan ook op toegelegd.

Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met Human Design, was ik erg onder de indruk van de accuraatheid van het systeem. Er wordt tot in detail beschreven hoe je in elkaar zit en hoe zaken voor jou het beste werken. Bizar was voor mij de hoeveelheid herkenning. 

Sindsdien ben ik rustig gaan experimenteren met de verschillende elementen uit het systeem en ik merk dat het echt bijdraagt aan de keuzes die ik maak, het werkplezier dat ik ervaar en de rust die ik vind.

Wil je meer weten over wie ik ben en wat mijn achtergrond is? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn profiel. Stuur me ook direct een connectieverzoek, vind ik leuk!

Inge Hulshof

  • LinkedIn
bottom of page