top of page
HumanDesignAtWork-Banner-RGB-1920x1080-01.jpg

Wij zijn

Human Design at Work

Chatting Over Coffee

Het is onze missie om jou te helpen meer plezier, energie en voldoening uit je carrière te halen

Bij Human Design at Work geloven we dat jezelf goed kennen de beste manier is om professioneel te blijven groeien. Daarom maken we gebruik van een innovatieve aanpak waarbij we kennis van het Human Design systeem combineren met de laatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van de arbeid- en organisatiepsychologie.

Met behulp van jouw persoonlijk Human Design profiel geven we je advies over de voor jou optimale werkomgeving en voorzien we je van praktische tools om dit te creëren.

We begrijpen als geen ander dat ieder individu en ieder team unieke behoeften heeft. Daarom creëren we, naast persoonlijk advies, op maat gemaakte teamprogramma's die zijn afgestemd op de wensen en behoeften van de klant. Dit resulteert niet alleen in meer onderling begrip binnen het team, maar zorgt ook voor een hogere efficiëntie, meer werkplezier en meer voldoening binnen het team. 

Tenslotte geloven we dat iedereen zijn doelen, hoe groot of klein ook, moet kunnen bereiken. Daarom delen we regelmatig aanvullende inzichten over werk, werkgeluk en een leven lang leren.

Onze waarden

01 Verbinding

Je in verbinding brengen met jezelf

en anderen

03 Inspiratie

Je inspireren en helpen groots te dromen en je te laten zien dat vrijwel alles mogelijk is.

02 Vrijheid

Je de tools geven om in vrijheid jouw carrière vorm te geven op een manier die in lijn is met jouw eigen normen en waarden.

04 Kwaliteit

Je alleen voorzien van onze állerbeste producten. So sit back and enjoy the ride!

HumanDesignAtWork-Banner-RGB-1920x1080-01.jpg

Het is onze overtuiging dat werk leuker wordt naarmate je meer handelt in overeenstemming met je eigen authenticiteit. Hoe beter jij jezelf kent, hoe beter je jouw carrièrepad kunt uitstippelen.

We geloven niet alleen in zelfkennis, maar ook in praktische tools om hier vervolgens mee aan de slag te gaan. Dit zorgt ervoor dat jij met veel plezier en enthousiasme je loopbaan kunt vormgeven.

Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk. Zo kun je anderen inspireren ook aan de slag te gaan met hun loopbaan. Op deze manier heeft de kennis die we meegeven niet alleen een direct positieve impact op jou, maar ook op de mensen om je heen.

Zo ontwikkel je niet alleen zelf op persoonlijk vlak, maar profiteert de rest ook mee. 

bottom of page