top of page

Personal Work Scan 

"Ontdek jouw persoonlijke succesformule!"

Deze vernieuwende Personal Work Scan onthult hoe jij in elkaar zit. Je ontdekt hoe je jouw werk het beste kunt vormgeven, hoe je weet wanneer je op het juiste pad zit en welke strategie je kunt inzetten om dit te bereiken. Bovendien geeft de scan je inzicht in je persoonlijke sterke kanten en unieke eigenschappen.

 

Ben jij op zoek naar de volgende stap in persoonlijke ontwikkeling en wil je een grotere impact maken in je werk? Dan is deze Work Scan onmisbaar voor jouw verdere loopbaan!

Work Colleagues

Wat kun je verwachten

 • Ontdek jouw ideale manier van werken volgens het Human Design
   

 • Vergroot het inzicht in je gedragspatronen
   

 • Ken jouw 'unique features' en weet hoe je deze kunt inzetten in je carrière
   

 • Leer je gebieden van succes en groei te herkennen
   

 • Ontsnap aan de "ratrace" en creëer rust in je dagelijkse werkzaamheden

Wat krijg je van ons

 • Een zeer gedetailleerde analyse van wie je bent
   

 • Minstens 65 pagina's aan rapport, specifiek over jou.
   

 • Kennis over hoe je het beste beslissingen kunt nemen
   

 • Inzicht in signalen dat je op het juiste pad zit, inclusief tips hoe je (weet dat je) daar komt
   

 • Begrip van jouw levenslessen, die ook in je werk terug komen
   

GettyImages-816892974_edited.jpg

Na afloop

 • Ken je jezelf op een dieper niveau en kun je jouw carrière vormgeven op basis van jouw design
   

 • Snap je wat jouw 'bedoeling' is en heb je inzicht in jouw route naar succes
   

 • Ken je jouw natuurlijke rol in een team
   

 • Weet je wat je sterke kanten zijn en voor welke valkuilen je moet oppassen
   

 • Pas je allerlei praktische tips en tools toe om meer balans in je werkende leven te creëren

Lisanne

"Na het lezen van mijn eigen persoonlijke rapport ben ik meer gaan werken vanuit mijn kracht. Ook heb ik mijn collega's zo ver gekregen om inzicht te krijgen in ieders design. Dit zorgt ervoor dat we nu met meer plezier en efficiëntie samenwerken"

Joris

"De Personal Work Scan, geeft me stof tot nadenken over mijn carrière. Het is als het hebben van een gepersonaliseerde kaart die me richting geeft en die ik er iedere keer weer bij kan pakken. Kortom, een absolute must-have."

Nadine

"Ik was al bekend met Human Design en was bang dat het rapport zweverig zou zijn. Na het lezen van het eerste hoofdstuk bleek dit echter niet het geval. Steven en Inge weten feilloos mijn unieke vaardigheden en zwaktes bloot te leggen. Ik wou dat ik deze informatie eerder in mijn carrière had gehad."

Personal Work Scan

   €149,incl. BTW
Bestel direct jouw gepersonaliseerde rapport

 • Hoe kunnen jullie een Personal Work Scan maken als je me niet kent?
  Dat doen we door jouw unieke Human Design Chart te genereren. Op basis van je geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats berekenen we jouw persoonlijke Chart. Dit is een blauwdruk over hoe jij in elkaar zit en hoe je in de wereld staat. Op basis van jouw unieke Chart maken we een gepersonaliseerde Work Scan, waarin we uitleggen hoe jij jouw carrière kunt vormgeven op basis van jouw design. Sceptisch? Dat snappen we! Dat waren wij in het begin ook. Lees <hier> over onze eigen ervaringen en bekijk <hier> reviews van klanten die je voorgingen. Ben jij (ook) klaar om verrast te worden?
 • Human Design, is dat niet heel zweverig?
  Human Design is een systeem dat in 1987 ontwikkeld is en steeds meer bekendheid krijgt. Hoewel er online vele zweverige varianten van te vinden zijn, bieden wij een unieke aanpak. We focussen op de basis van het systeem en vullen dit aan met wetenschappelijk onderbouwde kennis vanuit de arbeids- en organisatiepsychologie. Jouw Personal Work Scan is dus absoluut niet zweverig. Het is een hands-on en down-to-earth document dat je inzicht geeft in wie je bent en hoe je je carrière kunt vormgeven.
 • Hoe helpt de Personal Work Scan me in mijn carrière?
  De Personal Work Scan geeft je inzicht in wie je bent en hoe jij optimaal functioneert volgens jouw unieke design. Je kunt de Scan zien als een naslagwerk dat je helpt om te bepalen of je de juiste route bewandelt. Het laat je zien waar je (kleine) veranderingen kunt aanbrengen om jouw carrière beter te laten aansluiten bij jouw wensen en behoeften, zodat jij met meer plezier en voldoening je loopbaan kunt vormgeven. De Personal Work Scan is daarmee een uniek document dat je zelfinzicht vergroot en je ondersteunt in het maken van verschillende keuzes gedurende jouw loopbaan.
 • Hoe verhoudt Human Design zicht tot andere persoonlijkheidstesten zoals bijvoorbeeld het DISC kleurenprofiel?
  Het unieke van de Human Design is dat het gebaseerd is op een aantal vaste gegevens, namelijk jouw geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. Je hoeft geen vragenlijst(en) in te vullen en je kunt geen sociaal wenselijke antwoorden geven. Hiermee is je design een vast gegeven dat niet manipuleerbaar is of verandert afhankelijk van de context. Human Design geeft je hiermee een consistenter beeld van wie jij écht bent. Daarnaast is de mate van diepgang binnen Human Design systeem groter in vergelijking met andere persoonlijkheidstesten. Zo krijg je inzicht in de unieke eigenschappen die jou onderscheiden van een ander. Wat ook betekent dat elke rapportage persoonlijke en uniek is.
 • Kan ik de Personal Work Scan laten betalen door mijn werkgever?
  Wanneer je een persoonlijk ontwikkelingsbudget hebt, kun je met je werkgever overleggen of zij de kosten voor je Personal Work Scan vergoeden. Je werkgever kan de BTW aftrekken, dus in plaats van €149,- kost de Scan je werkgever slechts €123,- Wanneer je een bestelling bij ons plaatst, ontvang je automatisch een factuur. Deze kun je vervolgens gebruiken om je Personal Work Scan te declareren.
 • Waarom ontvang ik mijn Personal Work Scan niet direct na betaling?
  Jouw Personal Work Scan wordt speciaal voor jou gemaakt. Hier hebben we dus wat tijd voor nodig. Uiterlijk 7 dagen na ontvangst van betaling ontvang je je Work Scan op het door jou opgegeven emailadres.
 • Ik heb de verkeerde gegevens ingevuld, wat nu?
  Stuur zo snel mogelijk een mailtje naar humandesignatwork@gmail.com met daarin de juiste gegevens. Is je Work Scan nog niet gemaakt? Dan kunnen we de aanpassingen nog meenemen. Is je Work Scan echter al gemaakt, dan kunnen we helaas niets meer voor je doen.
bottom of page