top of page

Team Work Scan

"Are you ready for the next level of teamwork?"

Deze vernieuwende Team Work Scan onthult hoe jouw team in elkaar zit. Je ontdekt hoe jullie 't werk het beste kunnen vormgeven, welke strategieën jullie kunnen inzetten om communicatie en teamwork te vergroten en hoe je als team met veel plezier en energie absolute top resultaten kunt behalen.

 

Ben jij met jouw team op zoek naar de volgende stap in teamontwikkeling? En wil je een (nog) grotere impact maken met jouw team? Dan is de Team Work Scan onmisbaar!

Wat kun je verwachten

 • Ontdek de ideale manier van werken voor jezelf én je teamgenoten volgens het Human Design
   

 • Vergroot het inzicht in de groepsdynamieken binnen je team
   

 • Leer de sterke kanten en uitdagingen van je team kennen
   

 • Ken ieders 'unique features' en ontdek hoe je die het beste kunt inzetten om teamdoelen te behalen
   

 • Ontdek hoe iedereen binnen je team beslissingen maakt en hoe je elkaar kunt ondersteunen om de beste resultaten te halen

Wat krijg je van ons

 • Een Personal Work Scan voor alle teamleden
   

 • Een relaxte teamdag waarin leren, ontspanning en plezier voorop staan
   

 • Inzicht in je teamleden op een geheel nieuw niveau 
   

 • Een sterker teamgevoel, doordat je beter weet hoe je met je elkaar kunt samenwerken en elkaar kunt aanvullen / versterken
   

 • Betere samenwerking, doordat je inzicht hebt in de voorkeursstijlen van je collega's als het gaat om communicatie en beslissingen maken

Friends Drinking Coffee_edited.jpg
Happy Hour_edited.jpg

Na afloop

 • Ken je jezelf op een dieper niveau en kun je jouw carrière vormgeven op basis van je design
   

 • Ken je jouw teamleden door en door op het gebied van werkstijl, flowcommunicatie en beslissingen maken 
   

 • Werk je efficiënter en met meer plezier samen
   

 • Beschik je over allerlei concrete tips en tools om jullie team naar de next level te tillen
   

 • Ben je super enthousiast om  die next level samen te behalen

Laura

"Een leerzame sessie van Steven gekregen tijdens onze MT dag. Veel nieuwe inzichten waarmee we verder kunnen als team. Ik zie mijn collega's nu in een heel ander daglicht. Een echte aanrader!"

Bas

"Ik was al een tijd op zoek naar een methode om meer saamhorigheid binnen mijn team te creëren. Na het volgen van de interactieve Team Work Scan sessie merk ik dat mijn mensen meer plezier en betrokkenheid tonen binnen hun werk. Hierdoor hoef ik nu niet alle ballen hoog te houden en kan ik meer als dienend leider optreden. Ik raad het iedereen dan ook aan."

Patricia

"Ontzettend leuke teamdag gehad waarin ik mijn collega's op een heel andere manier heb leren kennen. Wat leuk was, was niet alleen de herkenning bij jezelf, maar ook de herkenning zodra je de Scans van je collega's doorloopt."

Team Work Scan
Vraag een vrijblijvende offerte op

 • Hoe kunnen jullie een Personal Work Scan maken als je me niet kent?
  Dat doen we door jouw unieke Human Design Chart te genereren. Op basis van je geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats berekenen we jouw persoonlijke Chart. Dit is een blauwdruk over hoe jij in elkaar zit en hoe je in de wereld staat. Op basis van jouw unieke Chart maken we een gepersonaliseerde Work Scan, waarin we uitleggen hoe jij jouw carrière kunt vormgeven op basis van jouw design. Sceptisch? Dat snappen we! Dat waren wij in het begin ook. Lees <hier> over onze eigen ervaringen en bekijk <hier> reviews van klanten die je voorgingen. Ben jij (ook) klaar om verrast te worden?
 • Human Design, is dat niet heel zweverig?
  Human Design is een systeem dat in 1987 ontwikkeld is en steeds meer bekendheid krijgt. Hoewel er online vele zweverige varianten van te vinden zijn, bieden wij een unieke aanpak. We focussen op de basis van het systeem en vullen dit aan met wetenschappelijk onderbouwde kennis vanuit de arbeids- en organisatiepsychologie. Jouw Personal Work Scan is dus absoluut niet zweverig. Het is een hands-on en down-to-earth document dat je inzicht geeft in wie je bent en hoe je je carrière kunt vormgeven.
 • Hoe helpt de Personal Work Scan me in mijn carrière?
  De Personal Work Scan geeft je inzicht in wie je bent en hoe jij optimaal functioneert volgens jouw unieke design. Je kunt de Scan zien als een naslagwerk dat je helpt om te bepalen of je de juiste route bewandelt. Het laat je zien waar je (kleine) veranderingen kunt aanbrengen om jouw carrière beter te laten aansluiten bij jouw wensen en behoeften, zodat jij met meer plezier en voldoening je loopbaan kunt vormgeven. De Personal Work Scan is daarmee een uniek document dat je zelfinzicht vergroot en je ondersteunt in het maken van verschillende keuzes gedurende jouw loopbaan.
 • Hoe verhoudt Human Design zicht tot andere persoonlijkheidstesten zoals bijvoorbeeld het DISC kleurenprofiel?
  Het unieke van de Human Design is dat het gebaseerd is op een aantal vaste gegevens, namelijk jouw geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. Je hoeft geen vragenlijst(en) in te vullen en je kunt geen sociaal wenselijke antwoorden geven. Hiermee is je design een vast gegeven dat niet manipuleerbaar is of verandert afhankelijk van de context. Human Design geeft je hiermee een consistenter beeld van wie jij écht bent. Daarnaast is de mate van diepgang binnen Human Design systeem groter in vergelijking met andere persoonlijkheidstesten. Zo krijg je inzicht in de unieke eigenschappen die jou onderscheiden van een ander. Wat ook betekent dat elke rapportage persoonlijke en uniek is.
 • Kan ik de Personal Work Scan laten betalen door mijn werkgever?
  Wanneer je een persoonlijk ontwikkelingsbudget hebt, kun je met je werkgever overleggen of zij de kosten voor je Personal Work Scan vergoeden. Je werkgever kan de BTW aftrekken, dus in plaats van €149,- kost de Scan je werkgever slechts €123,- Wanneer je een bestelling bij ons plaatst, ontvang je automatisch een factuur. Deze kun je vervolgens gebruiken om je Personal Work Scan te declareren.
 • Waarom ontvang ik mijn Personal Work Scan niet direct na betaling?
  Jouw Personal Work Scan wordt speciaal voor jou gemaakt. Hier hebben we dus wat tijd voor nodig. Uiterlijk 7 dagen na ontvangst van betaling ontvang je je Work Scan op het door jou opgegeven emailadres.
 • Ik heb de verkeerde gegevens ingevuld, wat nu?
  Stuur zo snel mogelijk een mailtje naar humandesignatwork@gmail.com met daarin de juiste gegevens. Is je Work Scan nog niet gemaakt? Dan kunnen we de aanpassingen nog meenemen. Is je Work Scan echter al gemaakt, dan kunnen we helaas niets meer voor je doen.
bottom of page